Onze missie

Wij, Elektreasy, willen werken aan het laagdrempelig maken van de technieken in woningen. Het is belangrijk dat technieken in uw woning geen grote zwarte doos zijn waarbij u alleen maar mag verwachten dat het licht aan gaat als u op een knop duwt. Wat wij willen doen met u:

  • Wij maken u tot specialist in uw eigen huis, het hele proces draait om uw input. Wat u wil bereiken, daar zullen we samen voor zorgen. Doorheen de verschillende stappen vergaart u steeds meer kennis en inzicht in de gebruikte materialen en technieken.
  • Wij willen technologie toegankelijk maken voor iedereen, de tijd dat slimme huizen alleen aan rijke villa-bewoners toebehoren is al heel lang voorbij.

Technologie kan uw woning wel degelijk interessanter, leuker en lichter maken maar zeker en vast ook duurzamer, veiliger, comfortabeler en persoonlijker.

  • We bieden u alleen maar diensten die u ‘echt’ nodig heeft. Producten van lage kwaliteit kosten alleen maar in het begin veel minder. Op termijn kosten ze u niet alleen veel meer, u kan er ook van wakker liggen, net daarom bieden we enkel producten aan waar we zelf voor de volle 100% achter staan.

Wij vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren met de klant.

Voor ons staan veiligheid en privacy centraal, dit zowel tijdens alsook na de gehele samenwerking.